Overlord Operasyonu

11
0
(0)

Overlord Operasyonu adlı korku, aksiyon filminin ayrıntılı konu özeti, film bilgileri ve izleme linklerini bu makalede bulabilirsiniz.

Overlord Operasyonu Filminin Konusu

Bir grup Amerikan askeri, 2. dünya savaşı sırasında, Almanların Fransa’daki bir köye yerleştirmiş oldukları sinyal kesici kuleyi yok etmek amacıyla görevlendirilirler. Ekibin çoğu daha havadan yapılan indirme sırasında; gerek uçakların ağır uçaksavar ateşiyle düşürülmesi, gerek talihsiz noktalara iniş yapmaları gerekse de sağ salim inenlerin Alman askerleri tarafından avlanmaları nedeniyle daha göreve bile başlayamadan saf dışı kalır.

Hava indirmenin ardından sağ kalmayı başaran birkaç Amerikan askeri, gece yarısı; hedefteki üssün bulunduğu köye doğru ilerlerken ormanda; deforme olmuş bir hayvan cesedine rastlarlar. (Toynakları olan bir çakal.) Nihai görevlerine kilitlenmiş olan askerler, her ne kadar bu küçük anomalinin üzerinde pek durmasalar da aslında bu ileride şahit olacakları sıra dışı olayların ilk habercisidir…

İlerlemeye devam eden askerler yine aynı gece, yerel halktan güzel bir genç bayanla karşılaşırlar. Kız, hedefteki köyde yaşadığı ve Almanlar anne ve babasını öldürdüğü için ekibe yol gösterir. Onları gizlice evine alır. Evde küçük erkek kardeşi ve hasta halası ile beraber yaşamaktadır. Ancak halası ile ilgili garip bir şeyler vardır. Halanın vücudu tuhaf bir biçimde deforme olmuştur. Almanlar köydeki devriye ve güvenliği de oldukça sıkı tutmaktadırlar. Her gece bütün evlerde arama yapıp, bazen köylülerden bazılarını, sinyal kesici kulenin bulunduğu kilise arazisinde üsse götürmektedirler. Ve oraya giden bir daha geri dönmemektedir.

Devriye yapan askerlerin başındaki komutan kıza, köydeki diğer sakinlere davrandığından daha toleranslı yaklaşmaktadır çünkü tehdit ve şantaj yoluyla kızı bazı geceler iğfal etmektedir. Amerikan askerlerinin evde saklanmaya başladığı gece de kızı iğfal etmek için emrindeki askerlerle arama bahanesiyle eve girer. Saklandıkları yerden Nazi subayının genç kızı taciz etmesine daha fazla dayanamayan askerler, bir şekilde subayı derdest ederler. 

Korkunç Nazi Deneyleri

Kuleyi, müttefik askerlerin saldırısı öncesinde imha etmek için çok kısıtlı bir zamanları vardır ve görevi gerçekleştirmek amacıyla keşif yapmakta olan askerlerden biri, bir şekilde üsse yaklaşmayı hatta şansın ve koşulların da zorlamasıyla üsse girmeyi başarır. Nazi üssünde; hiç de hesapta olmayan bazı durumlar vardır. Fransız genç kızın halasında olduğu gibi tuhaf vücut deformasyonlarına uğramış yerel Fransız köylüleri bir Nazi doktorun nezaretinde canlı canlı yakılmaktadır.

İlginç olansa yakılan bedenlerin hala hareket etmeye devam etmeleridir. Bir şekilde doktorun yer altındaki laboratuvarına girmeyi başaran Amerikalı asker, bu üste daha önceden tahayyül bile edemeyeceği korkunç şeyler görür… Klasik savaş sahneleriyle başlayan ve bir müddet bu şekilde ilerleyen film, bu noktadan sonra heyecan, gerilim ve korku dolu anların yaşandığı ilginç bir mecraya girer…

Filmin Resmi Tanıtım Metni

Merak edenler için filmin resmi tanıtım metni ise şu şekilde: Overlord Operasyonu‘nun hikayesinde, II. Dünya Savaşı’nda, müttefik güçlerin Normandiya’ya asker çıkarması yapacağı günün arifesinde, bir grup Amerikalı paraşütçü, düşman hattının arkasında bırakılır. Askerlerin buraya bırakılmasının amacı saldırının başarısı için önemli bir görevi gerçekleştirmektir. Fakat askerler hedeflerine yaklaşırken beklenmedik bir şeyle karşılaşırlar. Nazi işgali altındaki köyde, sadece bir askeri operasyondan fazlasının olduğunu fark ederler.

Overlord Operasyonu Film Bilgileri

  • Tür: Korku, Gizem, Savaş
  • Yönetmen: Julius Avery
  • Senaryo: Billy Ray, Mark L. Smith
  • Oyuncular: John Magaro, Jovan Adepo, Mathilde Ollivier, Pilou Asbæk, Wyatt Russell
  • Ülke: ABD, Kanada
  • Yapım Yılı: 2018

Overlord Operasyonu İzleme Linkleri

Paranormal Haber olarak, Paranormal Filmler başlıklı kategorimizde sadece izlediğimiz filmlerin tavsiyesini yapıyoruz. Dolayısıyla söz konusu korku filmini sitemizden izlemeniz mümkün değil ancak aşağıda vereceğimiz linklerden herhangi birine tıklayarak, filmi doğrudan online film izleme hizmeti veren başka sitelerin ilgili sayfalarında görebilirsiniz.

Korku Filmi: Overlord Operasyonu İzle

Korku Filmi: Overlord Operasyonu İzle Alternatif Link

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

  1. […] Overlord Operasyonu – Tavsiye Korku FilmleriKorku Filmi: Overlord Operasyonu […]

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et