Gayet İzlenebilir Bir Korku Antolojisi: Dark Web

20
0
(0)

Dark Web isimli 2017 yılında yapılmış ve bir kısa korku hikayeleri derlemesi olan film hakkındaki görüşlerim ve filmi tavsiye etmemin nedeni:

Dark Web 2017, çok gündeme gelmiş yahut ön plana çıkmış bir korku filmi olmamakla beraber, korku türünün sevenleri için aslında hiç de öyle yabana atılacak bir film değil. Tabii ki burada değeri anlaşılamamış, gizli kalmış bir başyapıttan söz ediyor değiliz. Filmi size önermemizin ve o kadar da fena değil deyişimizin sebebi; sıkılmadan, keyifli dakikalar geçirmenizi sağlayabilecek bunu yaparken sizi aşırı germediği gibi hiçbir şekilde de sıkmayacak film olması. Daha doğrusu filmler bütünü olması.

Filmin Konusu 

Film, her biri on, on beş dakikalık kısa filmlerin bir araya toplanmasından oluşmuş bir derleme. Film içinde yer alan her hikayeyi farklı bir yönetmen yönetmiş. Filmde kendine yer bulan hikayelerse çoğunlukla başta Dark Web olmak üzere; internet, televizyon ve teknoloji odaklı olmakla birlikte hemen hepsi paranormal unsurlar içeriyorlar.

Filmi Neden Öneriyorum

Filmi sitemiz takipçilerine önerme sebebimiz de zaten muhtemelen çoktan anladığınız gibi; kısa korku hikayelerinden oluşması sebebiyle sizi sıkmaması… Kişisel zevke göre belki bazı hikayeler, diğerleri kadar hoşunuza gitmeyebilir. Bu olağandır. Ancak “Madem başladık bir kere sonuna kadar dayanıp bitirelim bari” diye gereksiz sabır göstermenize mahal bırakmıyor. Eğer olursa en beğenmediğiniz hikayeye bile en fazla on dakika sabretmeniz yeterli. Sonra hemen bir yenisi başlıyor.

Dark Web 2017’nin Farkı

Filmi türdeşlerinden ayıran bir diğer olumlu özelliği ise diğer pek çok korku filminin aksine, bu filmde yer alan korku hikayelerinin hemen hepsinde nihayetinde zarar görenlerin, yenilgiye uğrayanların kötü adamlar olması. Bilirsiniz bir korku filmi klişesi olarak, bu türe ait film ve hikayelerin yüzde doksandokuzu kötü biter. Ve çoğunluğunda masumlar zarar görür. Bu filmde en azından kötü adamların cezalarını çekiyor olduğunu görmek insanı rahatlatıyor…  İyi seyirler dilerim.

Filmin Fragmanı

Dark Web 2017 Filminin Fragmanı

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

  1. […] Korku Filmi: Dark Web 2017Yabancı Korku Filmi Dark Web 2017Overlord Operasyonu – Tavsiye Korku FilmleriYabancı Korku Filmi: Overlord Operasyonu – Tavsiye Korku FilmiParanormal Filmler: Üç Harfliler BedduaTürk Korku Filmi: Üç Harfliler Beddua   Article "tagged" as: Yabancı Korku Filmi Malevolent 2018 İzle   Categories: ManşetParanormal Filmler view more articles […]

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et